Concurs de mate la Moisil

0
Colegiul Naţional ,,Grigore Moisil’’ din Urziceni păstrează tradiţia şi  sâmbătă va fi gazdă primitoare pentru cea de-a şaptea ediţie a Concursului Interjudeţean de matematică informatică.
La concurs sunt aşteptate echipe din Prahova, Teleorman şi Dolj.  Directorul Colegiului Naţional, Eugenia Pavăl, apreciază că greul competiţiei îl vor duce şi anul acesta matematicienii ialomiţeni.
Concursul este susţinut financiar de Asociaţia ,,Grigore Moisil ’’, alături de care s-au implicat în buna desfăşurare a competiţiei Primăria municipiului Urziceni şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Din juriu va lipsi anul acesta Ioana Moisil, nepoata marelui matematician Grigore Moisil, dar gazdele şi participanţii se vor bucura, în schimb, de prezenţa altor nume de prestigiu din lumea cifrelor.
Câştigătorii primelor 5 locuri de la toate probele concursului vor fi recompensaţi cu sume de bani, iar participanţii vor primi diplome care să le ateste participarea la cel mai puternic concurs de matematică-informatică organizat în Ialomiţa.
Emilia Guţă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.