Concursul interjudeţean de interpretare instrumentală ,,Ionel Perlea“

0

concurs interpretare instrumentala ionel perlea

80 de elevi înzestraţi cu talent au participat în weekend la concursul interjudeţean de interpretare instrumentală ,,Ionel Perlea“ de la Slobozia.
Cea de a 7-a ediţie a competiţiei muzicale s-a desfăşurat la pian, vioară, violă, chitara clasică, flaut, clarinet şi oboi, iar concurenţii au fost din 7 judeţe limitrofe Ialomiţei.
Trofeul concursului a fost obţinut de Irina Barbu, elevă la vioară în clasa a VIII la Liceul de Artă ,,Margareta Sterian“ din Buzău. Tânăra solistă urmăreşte să îndeplinească visul tatălui ei de a cuceri lumea, iar a doua opţiune este să devină chirurg plastician.
Printre laureaţii concursului interjudeţean se numără şi fraţii Solomon, de la Liceul de Arte din Slobozia, care au obţinut premiul I pian, la clasa întâi şi clasa a VII a.
Sebastian participă la competiţie de 5 ani şi de fiecare dată a obţinut locul întâi. Anul acesta a râvnit trofeul, dar concursul s-a suprapus cu pregătirile la olimpiada naţională de chimie, unde tânărul instrumentist s-a calificat:
audio Sebastian SOLOMON
Pentru Augustina, pianul este o joacă serioasă. Ea a obţinut premiul I cu 100 de puncte, iar în palmares mai are câteva titluri asemănătoare, deşi este doar în clasa întâi:
audio Augustina SOLOMON
La concursul interjudeţean de interpretare instrumentală ,,Ionel Perlea“, din Slobozia au participat 12 elevi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.