Consilierii judeţeni au adoptat în această după amiază proiectul de buget al judeţului pentru anul în curs

0

Dezbaterile au durat circa două ore şi au lămurit nedumeririle consilierilor judeţeni privind sumele alocate pentru asistenţa socială şi sporurile prevăzute la salariile angajaţilor instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean. La toate întrebările, răspunsurile punctuale şi lămuritoare au venit din partea secretarului Constantin Stoenescu.

La proiectul de buget s-au înregistrat două amendamente, pentru realizarea unui studiu de amenajare complexa a zonei Privalului Crivaea şi a modernizării şi reparaţiei capitale a centrului de Transfuzii Slobozia.

Cele două amendamente au fost însuşite şi acceptate de iniţiator iar votul exprimat a fost în unanimitate pentru formula finală prezentată.

Bugetul propriu al judeţului Ialomita este în 2010 de 101.700 mii lei. Puţin peste 8 milioane de lei sunt bani destinaţi pentru investiţii iar 3 milioane de lei sunt prevăzuţi pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Episcopală din Slobozia.

La finalul întâlnirii, preşedintele Silvian Ciupercă a precizat că speră la o rectificare pozitivă a bugetului la jumătatea anului în curs.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.