Consilierii judeţeni au încheiat supăraţi mandatul 2008-2012

3

foto: Florin Floreanu

De la ultima şedinţă au lipsit aproape toţi reprezentanţii PDL, deranjaţi că le-a fost contestat candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa. În această situaţie, consilierii PSD şi PNL şi-au redus participarea la un simplu act de prezenţă.
În majoritate, discuţiile din şedinţă au fost antrenate de consilierul PDL Ioan VEDE, în opinia căruia neparticiparea colegilor de partid la ultima întâlnire din consiliul judeţean este doar parţial justificată. El a fost şi singurul interesat de continuarea unor proiecte.
Întâlnirea a prilejuit un bilanţ al realizărilor Consiliului Judeţean din ultimii 4 ani şi s-a încheiat cu mulţumirile preşedintelui Silvian Ciupercă pentru colaborarea pe care a avut-o cu toţi actorii acestui mandat.
La finalul şedinţei s-a ciocnit un pahar cu şampanie, iar doamnele prezente au primit câte un trandafir alb-roz.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

3 comentarii

  1. boronul si vicebaronul…ACEASTA NU-I O STIRE, informatie pentru opinia publica ci CAMPANIE ELECTORALA MASCATA pentru cei din poza. Vai, vai, vai, ce-o sa ne facem daca nu mai sunt alesi…

  2. Nu orice fel de informaţie poate fi o ştire. Ca să fie considerată ştire, informaţia trebuie să aibă o mulţime de calităţi (news value, newsorthiness). S-a ajuns, prin consens, la concluzia că noutatea este cea mai importantă calitate a unei ştiri. Tocmai de aceea, cea mai redusă definiţie a ştirii ar putea fi: ceva despre care am aflat abia acum. Ştirea e ca îngheţata: dacă n-o mănânci repede, se topeşte.

    O caracterizare concisă a ştirii oferă şi francezul Pierre de Noye, care spune că informaţia de presă trebuie să fie: importantă, interesantă, nouă şi adevărată. Nu putem să ne mulţumim însă cu această definiţie.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.