Consilierii judeţeni sunt convocaţi mâine la ultima şedinţă din acest mandat

3

foto: Florin Floreanu

Ordinea de zi a întâlnirii cuprinde 11 proiecte de hotărâri, în majoritate demersuri tehnice pentru funcţionarea aparatului propriu şi a instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean Ialomiţa.
La sfârşitul acestei luni se fac primele demersuri pentru aprobarea documentaţiei şi numirea comisiei de evaluare a ofertelor în vederea atribuirii contractelor de furnizare a produselor de panificaţie şi lactate pentru elevii din clasele I – VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele cu program normal de 4 ore, în anul şcolar 2012 – 2013.
Un alt proiect pe ordinea de zi a întâlnirii vizează cooperarea judeţului Ialomiţa cu Asociaţia Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate SASTIPEN în vederea implementării proiectului „Programul de mediere sanitară: Oportunitate de creştere a ratei de ocupare în rândul femeilor rome”.
Şedinţa este programată pentru miercuri la orele 14 în sala principală a Centrului Cultural UNESCO din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentCazacu a intrat în concediu
Articolul următor

3 comentarii

  1. ha, ha, ha, erection, de ce am impresia ca esti un nesimtit, adica psd-ist? Ialomiteni, ne indreptam spre dictatura, justitia este impiedicata sa-si faca datoria de ponta si gasca usl. De ce credeti ca vrea hrebenciucul alegeri in octombrie si nu cum e legal in noiembrie 2012: pentru ca oamenii sa nu apuce sa se lamureasca cat de corupti si nesimtiti pot fi! Ministrul agriculturii, daniel constantin are o datorie la felix-voiculescu-turnatoru de
    290.000 euro, ce credeti, va castiga Ministerul Agriculturii procesul cu miza 60 milioane cu voiculescu-turnatoru’? NISTE NESIMTITI!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.