Consilierii locali din Slobozia au adoptat proiectul de buget pentru anul în curs, la o valoare de 85 de milioane de lei

0
Votul s-a făcut la fiecare capitol în parte, după respingerea amendamentului privind alocarea specială a unor sume pentru reparaţii curente la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia.
În consecinţă, rezultatul votului a fost invariabil la fiecare strigare, în majoritate PENTRU, şi unul împotrivă, al consilierului local Paros Radu.
Anul acesta, investiţiile reprezintă circa jumătate din total buget, iar prioritate au investiţiile pentru care sunt asigurate cofinanţări, modernizarea staţiei de epurare – treapta biologică, modernizarea şi reabilitarea Parcului Tineretului, utilizarea de energii neconvenţionale.
În atenţia primăriei Slobozia sunt şi achitarea lucrărilor executate şi neachitate în 2010. Cea mai mare urgenţă de finanţare o reprezintă lucrările de reabilitare a sistemului de distribuţie a apei, îmbunătăţirea calităţii apei în sistemul de distribuţie la consumator, reabilitarea şi modernizarea străzilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.