Consilierii locali din Slobozia vor decide astăzi soarta transportului public local de călători

8

transport public slobozia

Consilierii locali din Slobozia vor decide astăzi asupra contractului de încredinţare a serviciului de transport public local de călători.
Licitaţiei a fost câştigată de S.C Nick Touring SRL care va plăti către bugetul local o redevenţă de 12.000 lei pe an, în timp ce preţul unei călătorii va creşte la 2 lei.
Atribuirea serviciului de transport public de călători prin curse regulate revine consiliului local, iar propunerea executivului este de încredinţare a gestiunii pentru o perioadă de 6 ani.
Proiectul de hotărâre va fi supus votului consilierilor locali astăzi, de la ora 13.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

 1. Aceasta societate este o gluma proasta la adresa tuturor slobozenilor care fac naveta zilnic, in special prin jegurile de masini aduse recent… nu tu spatiu, caldura mare (a se citi incubator), viteza de circulatie etc.

  2 lei, nu ma mai mira nimic, o sa merg pe jos de-acum incolo…

 2. Consilierii locali din Slobozia vor decide astăzi soarta transportului public local de călători

  Soarta apei potabile cand o decideti oameni buni ca ne-am saturat de minciuni!!!

 3. Noroc ca nu folosesc autobuzele alea cu soferii aia. Deplang insa pe cei care le folosesc. Am mers si eu in Bucuresti la fel cateodata sardina, dar aia erau soferi in schimb.

  Aveti ce ati votat.

  Zic io ……….

 4. In scumpirea biletului intra si asigurarea pentru cazul cand cazi din respectivl mijloc de transport? Sau acei bani vor fi platiti, la o adica, de usl-asii din Consiliul local Slobozia?

 5. Frate dupa ce ca murim drq de cald in autobuze.. fara aer conditionat nik.. decat la soferi bineinteles.. mai se scumpeste si biletul :))) cat de retardati pot fii unii frate??? ei nu gandesc.. sa se puna si ei in locul nostru sa mearga zilnic cu autobuzul si dupa mai vedem…;)!!! Si in plus numai zic de soferii care sunt acum pe autobuzE ca sunt vai de capu lor… nici nu stiu sa mearga ” stau unii si la semafor pe VERDE” :))))))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.