Consilierii locali slobozeni se întâlnesc în această după-amiază în şedinţa lunară de lucru

0

Astăzi vor avea de discutat peste 20 de proiecte de hotărâri, majoritatea fiind studii de fezabilitate pentru diverse investiţii care urmează să fie începute în municipiu.
Printre obiectivele care necesită bani de studii se numără modernizarea pieţelor din oraş, a liceului Pedagogic, a sediului primăriei, dar şi pentru utilităţile necesare cartierului de locuinţe ANL din zona de nord.
Va mai fi discutat şi proiectul privind documentaţia de avizare a modernizării străzilor din Slobozia, lucrări care vor fi făcute în cadrul Programului Operaţional Regional – Axa Prioritară 2.
În vizorul consilierilor se vor mai afla şi cele 20 de garsoniere din blocul G1 de lângă spital, pentru a se stabili destinaţia lor în locuinţe de serviciu.
Un alt proiect vizează casarea şi scoaterea din funcţiune a unor bunuri aferente centralelor termice 3 şi 4 şi a punctelor termice numerele 5 şi 20 şi schimbarea destinaţiei acestora.
Un interes aparte îl constituie proiectul de concesionare fără licitaţie publică a peste trei mii de metri pătraţi către o firmă locală, pentru construirea unei fabrici de pâine pe şoseaua Amara.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.