Consilierii municipali din Slobozia se întâlnesc mâine seară la ultima rundă a şedintelor din 2010

0
La final de an, executivul propune o ordine de zi cu 20 de proiecte de hotărâri, printre care supune aprobării studiul de fezabilitate, planul tehnic şi devizul de evaluare pentru obiectivul ”Utilităţi bazin de înot didactic” în municipiul Slobozia. Investiţia este estimată la 215 miliarde de lei vechi şi va fi realizată în zona Parcului Tineretului.
În expunerea de motive se precizează că în proiectare se solicită realizarea utilităţilor necesare, alimentare cu apă, canalizare menajeră, pluvială, lucrări de sistematizare verticală, trotuare, parcare, alei pietonale şi carosabile de acces aferente bazinului didactic de înot.
Străzile cuprinse în proiect pentru sistematizare  sunt Prelungirea Ialomiţei şi Sudului. Conform protocolului Companiei Naţionale de Investiţii, Primăria municipiului Slobozia are obligaţia de a asigura utilităţile necesare funcţionării bazinului de înnot didactic.
O discuţie aparte va face şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Societăţii de PAZĂ ŞI SERVICII COMUNITARE S.R.L.
Clementiona Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.