Consilierul API Sorin Brânză face front comun cu USL

1

La Slobozia, consilierul UNPR Sorin Brânză, candidat la alegerile locale pe listele Alianţei pentru Ialomiţa, face front comun cu tabăra USL din consiliul local.
Fostul şef al serviciului de urbanism din cadrul Primăriei Slobozia a primit susţinerea mai vechilor şi mai noilor camarazi care l-au votat fără rezerve membru în comisia de atribuire a locurilor de parcare.
În timp ce Sorin Brânză a primit 20 de voturi ,,pentru“, colegii din API nu au reuşit să intre în niciuna dintre comisiile a căror componenţă s-a stabilit prin vot secret.
În compensaţie, consilierul Cornel Vasile a propus ca înainte de convocarea comisiilor, liderii de grup politic să se întâlnească pentru discuţii.
Susţinerea lui Sorin Brânză de către USL se explică şi prin schimbarea politică de la centru, în care UNPR s-a aliat cu PSD. Aceasta dovedeşte însă slăbiciunea Alianţei pentru Ialomiţa, care a acorda gir unor candidaţi în detrimentul membrilor PDL.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Poate i dati acu lu domn procuror de la dna ..terenul moca…hai ca demitem Satana pe 29 ..si dupa aia vedem ce i cu bugetul…..cred ca n o dati in nesimtire…pdsrista sau pdlista….c o sa va rupem gatul ca la pui..domnilor consilieri…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.