Consilierul local Nicolae Pârvu – condamnat în cazul de la Ciorogârla

4

PARVU NICOLAE

Un consilier local din Ialomiţa a fost condamnat în dosarul privind furtul armelor de la Ciorogârla.
Nicolae Pârvu, de la Perieţi, a fost judecat pentru favorizarea infractorului şi condamnat la 3 ani de închisoare.
Pedeapsa a fost transformată, însă, într-o perioada de supraveghere de 5 ani şi jumătate, în care inculpatul are obligaţia de a se prezenta lunar la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, unde trebuie să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă, precum şi deplasările cu o durată mai mare de 8 zile.
Alături de consilierul local de la Perieţi, pentru aceleaşi fapte, de mărturie mincinoasă, au mai fost condamnaţi încă 3 complici, doi din Bucureşti şi unul din Ialomiţa. Sentinţa a fost dată ieri, cu apel în 10 zile, şi obligă inculpaţii la plata a câte 3.000 lei cheltuieli judiciare către stat.
Procesul a început în luna octombrie a anului trecut, iar de-a lungul acestuia de două ori s-a cerut recuzarea judecătorului, ambele respinse, iar la a doua cerere formulată, Nicolae Pârvu a fost amendat cu 4.000 de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. moare primarita ca nu l-a bagat pe Parvu la puscarie….acum ea cu 9 dosare ce va face? CHIAR si N.D. ce care ia facut flagrantul lui PARVU a inceput sa vorbeasca…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.