Consiliul Judeţean nu se constituie parte civilă

6

_DSC9331

Consilierii judeţeni s-au întâlnit ieri din nou într-o şedinţă de îndată şi au decis că NU se constitue parte civilă în dosarul penal deschis de DNA pe numele preşedintelui Silvian Ciupercă şi a altor şase angajaţi.
După ce săptămâna trecută nu au ajuns la un consens privind cerera DNA, ieri consilierii au dezbătut intens acuzaţiile ce li se aduc preşedintelui şi funcţionarilor Cezar Vâlcan, Marinela Neacşu, Maria Cazacu, Elena Fiţa, Maria Dinu şi Nicolae Răureanu cu privire la un prejudiciu ipotetic de aproape şase milioane de lei.
Consilierul judeţean Nicoale Sitaru a punctat nejustificarea şedinţei pentru a decide asupra unei speţe deocamdată ipotetică:
audio Nicolae SITARU
Vicepreşedintele Ioan Martin, a venit în completare cu argumente pentru susţinerea votului cerut de Direcţia Naţională Anticorupţie:
audio Ioan MARTIN
În urma votului secret, proiectul de neconstituire ca parte civilă a fost adoptat cu 17 voturi pentru, 5 împotrivă şi un vot nul iar decizia va fi comunicată Direcţiei Naţionale Anti Corupţie în cel mai scurt timp.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Să înțelegem că, deși avem o pagubă urmare a abuzului, cei ce ne reprezintă, în numele nostru au stabilit că nu avem pretenții??! Da’ dacă un boschetar spărgea becul de la Prefectura îl mânca pușcăria și plătea tot neamul daune. Paguba e a noastră a celor care plătim taxe și moral e să o recuperăm în totalitate.

  2. Daca instanta de judecata va stabili un prejudiciu , CJ se va adresa instantei civile si il va recupera de la vinovati ! Daca nu va exista prejudiciu , nu va avea ce sa recupereze !

    • Instanta e partea neutra a procesului, admite sau respinge pretentiile civile….realitatea e ca ,,alesii,, nostri nu se constituie parte civila ptr a nu exista o fapta penala…au incercat metoda si-n cazul Nastase dar n-a tinut..E ca si cum ai spune ca vaca furata de un hot nu are nicio valoare…miroase a favorizarea infractorului in Consiliul Judetean.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.