Consiliul local al municipiului Urziceni se reuneşte astăzi în ultima şedinţă ordinară din 2010

0
Ordinea de zi cuprinde 13 proiecte de hotărâre, printre care şi cel referitor la cuantumul impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2011 şi un altul privind anularea obligaţiilor bugetare ale contribuabililor, în situaţia în care acestea se situează sub nivelul cheltuielilor de executare.
O altă propunere a executivului care va fi supusă dezbaterii va fi aceea a înfiinţării unei autogări pe bulevardul Republicii nr. 30. Proiectul de hotărâre supus dezbaterii şi aprobării Consiliului este urmarea unei solicitări venite din partea unei societăţi comerciale private.
Tot în şedinţa de azi vor fi desemnaţi şi reprezenţii Consiliului Local în comisia de soluţionare a contestaţiilor a Spitalului Municipal Urziceni.
Ultima reuniune din 2010 a legislativului de la  Urziceni consemnează şi o schimbare de componenţă a grupului democrat-liberal. Ilie Constantin ar urma să fie validat în locul demisionarului Marian Dobre. Consilierul democrat liberal şi-a anunţat deja la începutul lunii în curs decizia de a renunţa la mandat, invocând motive de ordin personal.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.