Consiliul Local al Municipiului Urziceni se reuneşte joi

0

foto: Florin Floreanu

Consiliul Local al Municipiului Urziceni se reuneşte joi cu începere de la ora 16.00 în prima şedinţă ordinară din acest an. Pe agenda legislativului se află 23 de proiecte de hotărâre dintre care cele mai importante sunt cel privind aprobarea bugetului general al Urziceniului pentru anul în curs şi cel prin care Executivul solicită aprobarea Programului de achiziţii pentru 2012.
Tot în şedinţa din 2 februarie se vor supune aprobării proiectul privind trecerea a două spaţii şi a terenului aferent aflate în incinta Spitalului Municipal, din administrarea Consiliului Local în cea a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
În mapa consilierilor locali se mai află şi proiectele referitoare la amenajarea Halei Agroalimentare şi a ştrandului public, precum şi un proiect de hotărâre ce vizează lucrările de extindere a sediului Primăriei municipale.
Şedinţa de consiliu local va fi precedată mâine de dezbaterea publică a proiectului de buget judeţean pentru anul în curs, găzduită de sala de şedinţe a Consiliului Local cu începere de la ora 15.00.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.