Consiliul Local al municipiului Urziceni se va reuni luni, 15 martie

0

Consiliul Local al municipiului Urziceni se va reuni luni, 15 martie, într-o şedinţă ordinară ce va avea ca principal subiect pe ordinea de zi aprobarea bugetului pentru anul 2010.

Suma totală pentru anul în curs supusă aprobării se ridică la valoarea de 35.687.000 de lei pentru venituri şi la aceeaşi valoare pentru cheltuieli.

Un punct important care se va discuta luni îl reprezintă şi bugetul fondurilor externe nerambursabile, în valoare de 2.459.000 de lei, atât la partea venituri, cât şi la cheltuieli, pentru finanţarea Programului Phare 2006 – Modernizarea reţelelor de canalizare din municipiul Urziceni şi Programului Phare 2005- proiecte de mediu.

De asemenea, alte două puncte prezintă un interes major în şedinţa ordinară de consiliu de luni. Primul îl reprezintă proiectul de hotărâre privind aprobarea realizării lucrării „sens giratoriu intersecţie strada Calea Bucureşti – strada 1918 ”, iar al doilea este proiectul de hotărâre pentru aprobarea lucrării „sens giratoriu intersecţie strada Calea Bucureşti – strada Bulevardul Republicii”. Valoarea totală a acestor investiţii se ridică la 350.000 de lei.

Tot luni edilul şef al Urziceniului va prezenta un raport pentru anul trecut, privind starea economică şi socială a oraşului.

Aurelia Ifrim

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.