Consiliul Local Perieţi este restant profesorilor navetişti cu plata decontului pentru transport de mai bine de un an de zile

1

În Ialomiţa, cazul nu este singular, iar pe lista restanţierilor se află şi Consiliul Local Grindu, cu patru luni întârziere la plata decontului navetei.

Acţionate în Instanţă, cele două Consilii Locale din Perieţi şi Grindu se află în imposibilitate de plată, deşi decizia a fost favorabilă cadrelor didactice. În aceeaşi situaţie se află şi cadrele didactice care au de recuperat bani de la Consiliile Locale Sudiţi, Armăşeşti şi Feteşti.
Reprezentatul Uniunii Judeţene a Sindicatelor Libere din Învăţământ, Traian Mitrea, spune că reprezentanţii Consiliilor Locale au solicitat cadrelor didactice, împotriva legii, dovada efectuării navetei. Noua Lege a Educaţiei nu mai prevede explicit ca plata navetei să fie decontată.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Dosarul cadrelor didactice privind decontarea cheltuielilor cu transportul cadrelor didactice este inca in recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Prin urmare, sentinta nu este inca definitiva si irevocabila si nu poate fi pusa inca in executare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.