Consilul Judeţean Ialomiţa – şedinţă pe 30 noiembrie

0
În avanpremiera Zilei naţionale a României, consilierii judeţeni sunt convocaţi la şedinţa lunii noiembrie iar apoi invitaţi la recepţia oferită de preşedintele Silvian Ciupercă, în cinstea sărbătorii de 1 Decembrie.
Înainte de reuniunea festivă, administraţia judeţeană are de parcurs 13 proiecte de hotărâri cuprinse pe ordinea de zi.
Priorităţi sunt stabilirea taxelor şi tarifelor din componenţa Consiliului Judeţean pentru anul viitor, aprobarea unor sume defalcate din veniturile de stat către bugetele locale, trecerea în administrarea Consiliului Local Slobozia a suprafeţei de teren din centrul civic al oraşului pentru reabilitarea Pieţei Revoluţiei, şi darea în folosinţă gratuită a unor imobile pentru funcţionarea birourilor Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanei şi Agenţiei Regionale Sud Muntenia.
Tot la întâlnirea din 30 noiembrie se va supune la vot documentaţia de atribuire şi numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de achiziţie publică având ca obiect proiectarea şi execuţia de lucrări pentru modernizarea podeţului peste râul Sărata, din comuna Bărbuleşti.
Şedinţa este programată pentru ultima zi a lunii noiembrie la orele 15, iar recepţia oficială la orele 18 , la Centrul Cultural „Unesco” Ionel Perlea.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.