Consolidarea spitalului judeţean de urgenţe din Slobozia se ridică la circa 8 milioane de lei noi

8
Valoarea iniţială a investiţiei a fost suplimentată în urma apariţiei unor elemente neprevăzute în proiectul iniţial.
După începerea lucrărilor, un studiu geotehnic privind calitatea terenului de fondare a determinat noi soluţii tehnice, mai scumpe.
Reevaluarea costurilor a încins spiritele pe final de an în Consiliul Judeţean, fără a afecta însă votul final:. Opiniile consilierilor judeţeni au fost completate cu date exacte de vicepreşedintele Ioan Martin, care a precizat economiile rezultate în urma licitaţiei de lucrări, şi un contra exemplu, de consolidare a clădirii Guvernului, unde costurile iniţiale au fost suplimentate cu peste 40%.
Consolidarea spitalului judeţean de urgenţe se face fără a întrerupe sau perturba direct activitatea medicală, ceea ce condiţionează intervenţiile constructorului. Firma care a câştigat licitaţia de lucrări este CONSTRIF S.A, societatea de construcţii care a ridicat şi spitalele noi din Feteşti şi Urziceni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Aceasta firma e PSD care a cistigat cam tot ce e lucrare cu bani in judet se da unor firme care apartin prin apartenenta si cosacrete PSD-ului asa ca nu me mai miram ca judetul e condus de PSD

  2. e halucinant cum oamenii au ajuns sa vada numai in rosu, galben sau portocaliu. fratilor, indiferent de partidele politice, OAMENII fac diferenta. sunt persoane pe care le simpatizez, si in PSD, si in PNL si in PDL. La fel sunt altii pe care ii suport cu greu, indiferent daca sunt social democrati, liberali sau democrat liberali. din pacate, votul uninominal s-a dovedit inutil in Romania. prea multa patima!

    • 1. ca tot esti tu informat, de parca ai locui p-acilea (desi te dai plecat demult din judet): ciuperca + anghel = love? eu stiam ca s-a rupt lantul de iubire…

      2. in incrancenarea generala trece neobservat un fapt: ca sa razbesti (in orice domeniu) trebuie sa te conectezi la un partid. intr-o societate unde numai femeia de serviciu si-a obtinut slujba fara carnet portocaliu/galben/rosu, poti arunca tu primul cu piatra? si in cine prima oara?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.