Construcţia patinoarului din Slobozia ar putea începe odată cu luna octombrie

9
Singurul patinoar din judeţ le va da posibilitatea ialomiţenilor să se bucure în fiecare anotimp de patine şi gheaţă artificială, iar amplasamentul acestuia va fi pe locul fostului teren de fotbal din „Orăşelul Copiilor” .
Constructorul care a câştigat licitaţia aşteaptă ca materialele să fie livrate, pentru a demara proiectul.
Viceprimarul Alexandru Stoica spune că patinoarul se asamblează foarte uşor, iar instalaţiile de nocturnă vor lăsa ialomiţenii să patineze şi după lăsarea întunericului.
Terenul pe care va fi amplasat patinoarul din Slobozia va fi concesionat constructorului, pe o perioadă de 10 ani, iar investiţia reprezintă o alternativă de distractie pentru toate vârstele.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Hotie pe fata ! Patinoarele din alte orase cu aceasi suprafata costa 60.000 Euro iar la noi este 200.000 euro , si diferenta pana la alte 3-4 patinoare cine o fura?
    sa se sesizeze toate organele.

    • nush cat costa in alte parti (la brasov, par exemplu, era scandal acum vreun an ca s-au dat nu-stiu-cate milioane), dar pe un amarat de apartament se cer 30-40-50-60-80 de mii de euro, acilea in slobozia. ia judeca oleaca…

  2. Pentru ca e toamna, sunt de acord sa comparam patinuarele cu apartamentele si strugurii cu merele (nu si cu perele!). Cat despre scandalul de la Brasov, corect amintit, de ce n-ar avea o continuare si la Slobozia? Ce, Ialomita nu-i in RO!?!

  3. Pai Prefectura nu se ocupa cu su…investitiile…si, apoi, legat de suma: in RO aparentele inseala, stii m’neata la cat se va factura in final lucrarea?

  4. Patinuarul de la Brasov a fost omologat de Federatia Internationala de Hochei pe Ghiata, intrand astfel in circuitul unor competitii internationale oficiale.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.