Consultări pentru strategia de dezvoltare a Sloboziei

0

1066337_10152079940703876_63748357_o

Consilierii locali din Slobozia au fost convocaţi joi de executivul Primăriei pentru o informare privind strategia de dezvoltare a municipiului reşedinţă.
Până la sfârşitul lunii februarie, răspunsurile oferite de o parte din locuitorii oraşului, angajaţii primăriei şi consilierii locali vor fi prelucrate de o firmă de consultanţă care a realizat şi strategia de dezvoltare a oraşului Amara.
Profesor la SNSPA, Dragoş Dincă, a precizat că demersul urmăreşte armonizarea priorităţilor locuitorilor din Slobozia cu cele ale administraţiei locale:
audio Dragos DINCA
Consultantul a primit şi o listă cu proiectele care, în lipsa finanţării, au rămas în aşteptare. Viceprimarul Valentin Băcanu precizează că printre acestea se regăsesc programele de modernizare străzi, construcţia unui Centru Expoziţional şi a unui spaţiu de petrecere a timpului pentru persoanele vârstnice în zona MB-uri.
După centralizarea tuturor chestionarelor vor fi organizate şi întâlniri cu cetăţenii pentru dezbaterea publică a strategiei municipiului Slobozia în perioada 2014-2020.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.