Contrabandişti reţinuţi

7

la parchet

9 suspecţi de contrabandă cu ţigări au fost reţinuţi aseară şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
Pentru probarea activităţii infracţionale a unei grupări specializate în contrabanda cu ţigări, ieri au avut loc 38 de descinderi în locuinţe, spaţii comerciale şi de depozitare deţinute şi utilizate de persoane suspecte de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea ilegală de ţigări din Republica Moldova şi Ucraina.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării aproape 80.000 de ţigarete, peste 84.000 lei, 5.000 euro, 87 de telefoane mobile, 12 calculatoare, 4 laptop-uri, diferite înscrisuri şi alte bunuri.
La sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita au fost conduse 21 de persoane pentru audieri, iar la finalizarea acestora, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de 9 dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii.
Gruparea a fost monitorizată din luna februarie, prejudiciul creat ridicându-se la aproximativ 100.000 lei. Suspecţii vor fi prezentaţi astăzi Parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

UPDATE 24 Mai: Judecătoria Slobozia a emis ieri, 23 mai a.c., pe numele a şase persoane mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Pe numele celorlalte 3 persoane reţinute în data de 22 mai a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a luat măsura preventivă de obligare de a nu părăsi localitatea.

7 comentarii

  1. Ia uite-l si pe cel cu Passatul ala gri cu MMM la masina, tovaras cu Stoica ca da la ai lui ajutoare sociale, mancati-as. Parca statea la pacanele la Primarie la loto, acu sa dat pe tigari. Ce alea nu merge la el, ca si-asa nu are gard la casa ca la fumat ……..
    Zic io …………..

  2. la loteria aia lucreaza concubina lui. gratis la pacanele. asta se dadea caramidar parca,dar investitiile in constructii au scazut si s-o fi reprofilat omu…

  3. Aseara pe scarile tribunalului Ialomita, era intuneric bezna, ca venisera tot cartierul sa apere pe fratii lor, ca a vandutara si ei neste tigari sa aiba ce manca si copiii la ei.
    Zic io …..

  4. Smecherul ala cu MMM la PASSAT-ul gri si cu amanta la LOTO langa Primaria Slobozia este cainele de paza al primarului STOICA, omul care a carat sute de tigani la vot, omul care colecteaza spagile pt acelasi Stoica, omul care duce la casa lui Stoica din Amara pachetele si bidoanele de la fraieriii care inca mai cred in minuni gen ANL…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.