Contract la jumatate de pret

0

Lucrarea de modernizare a drumului judeţean Ciochina-Orezu-Raşi a fost contractată la jumătate din valoarea totală a proiectului.

Oferta a fost făcută de S.C Tehnologica Radion din Bucureşti care, cu preţul cel mai mic şi-a adjudecat proiectul la suma de 14 milioane de lei, faţă de cele 30 de milioane de lei noi la cât a fost estimată valoarea eligibilă a proiectului.

Diferenţa între oferta firmei contractante şi valoarea estimată a lucrării se va întoarce în visteria comunităţii europene.

Din punct de vedere tehnic, lucrarea constă în reabilitarea a 19 km de drum judeţean între DN2A şi limita cu judeţul Călăraşi. Reprezentantul societăţii Tehnologica Radion, Sorin Niculescu, speră ca într-o lună să obţină prima tranşă de finanţare, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Modernizarea drumului judeţean 201 B se suportă 86,5% din fondurile europene de dezvoltare rurală, 11,5% de la bugetul naţional şi 2% de către beneficiar, în speţă Consiliul Judeţean Ialomiţa. Calitatea lucrărilor este supervizată de o firmă de consultanţă din Bucureşti.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.