Copil de 8 ani “corijat” pentru că a fost neastâmpărat

0
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Slobozia efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit vătămarea corporală a unui copil în vârstă de 8 ani, din municipiul Slobozia. Minorul a fost găsit de poliţişti  joi seară pe la ora 21, pe Strada General Magheru din Cartierului Bora prezentând urme de violenţă în zona feţei, urechilor şi pe mâna dreaptă.
Fiindu-i solicitate lămuriri cu privire la prezenţa la acea oră singur pe stradă, dar şi despre semnele de violenţă, minorul a declarat că a plecat de acasă de frica părinţilor care l-au agresat fizic şi verbal, motiv pentru care poliţiştii l-au dus la un centru de primire minori în vederea internării.
Cu ocazia audierii, părinţii minorului au recunoscut că i-au aplicat acestuia o corecţie întrucât este neascultător şi în cursul zilei de 23 septembrie a venit bătut acasă şi cu pantalonii rupţi.
Minorul a fost prezentat Serviciului de Medicină Legală Ialomiţa în vederea examinării, iar parintilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.