Cornel Vasile a demisionat din Consiliul Local Slobozia

4

cornel vasile

Primarul Alexandru Stoica a rămas fără mâna dreaptă din Consiliul Local Slobozia. La sfârşitul şedinţei de aseară, Cornel Vasile şi-a prezentat demisia pentru a putea ocupa funcţia de comisar şef la Garda de Mediu Ialomiţa.
Cornel Vasile se afla la cel de-al 4-lea mandat în Consiliul Local Slobozia şi era unul dintre cei mai bazaţi consilieri ai PSD. Demisia din legislativul local pentru funcţia de conducere la Garda de Mediu îl îndepărtează pe edilul municipiului reşedinţă de sfătuitorul principal în treburile administraţiei locale.
Demisia lui Cornel Vasile din legislativul local relativizează majoritatea USL din Consiliul Local Slobozia, care poate fi întoarsă uşor în favoarea PDL- PPDD- PER-PNL, situaţie care ar permite chiar schimbarea viceprimarului PSD. Această construcţie se va realiza de la sine odată cu ruperea USL.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Astazi la Select , domnul in cauza a luat masa cu primarul . Au mancat ,au baut ,au ras , s-a scarpinat in nas ( stiti cine ,nu?) si apoi s-au despartit ,fiecare a plecat cu bolidul personal mai putin scarpinaciosu (n-are permis),cu alcool in nas ,dar asta nu mai conteaza cand sunt in joc interesele orasului si chiar ale judetului .
    Prostii latra , ursii merge (ca este mai multi de doi si toti este pe persoana fizica) .
    Si colac peste pupaza ,sa dea dracii daca a scos vreunu 20 ron cat costa haleala de-au baut-o acolo .La-s ca plateste Turcu ……

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.