Cornulet cu lapte

0

Organele de control au efectuat în medie 4 controale pe zi, în unităţile şcolare de pe raza judeţului, dar şi transportul în cadrul programului Laptele şi Cornul.

În luna februarie au fost desfăşurate 126 de controale ce au constat în respectarea calităţii produselor lactate şi de panificaţie, a condiţiilor privind mijloacele de transport auto, igienico – sanitare în producţie şi distribuţie, respectarea graficului de livrare, dar şi a normelor de etichetare.

60 de verificări au fost efectuate de lucrătorii DSVSA, 34 de acţiuni de către comisarii pentru protecţia consumatorilor, iar inspectorii de la DSP au desfăşurat 32 de controale.

În ceea ce priveşte deficienţele constatate, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Ialomiţa a aplicat două amenzi, în valoare totală de 40.000 lei, pentru nerespectarea distribuirii „laptelui UHT”, conform contractului şi a caietului de sarcini, iar cea de-a doua pentru nerespectarea distribuirii conform contractului şi a caietului de sarcini la produsul „corn”.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.