Cosiliul Local al municipiului Urziceni este convocat astăzi în prima şedinţă ordinară din 2009

0

Pe ordinea de zi se află raportul executivului cu privire la starea economică şi socială a municipiului în 2008 şi proiectul de hotărâre referitor la aprobarea contului anual de execuţie a bugetului propriu al Urziceniului şi situaţiilor financiare pentru anul trecut.

Legislativul se va pronunţa şi asupra proiectului de hotărâre referitor la cuantumul taxelor şi impozitelor locale pentru 2009 dar şi asupra celui prin care vor fi stabilite tarifele pentru serviciile de apă şi canalizare furizate de Ecoaqua.

Tot în şedinţa din această după amiază se aşteaptă şi noi discuţii pe marginea constatării încetării mandatelor consilierilor social – democraţi  Stela Savelciuc şi Cosmin Stanciu, care vor fi inlocuiti de George Dinu şi Sorin Ştefan. Şi democrat liberalii aşteaptă completarea formulei rezultate în urma alegerilor din vară, prin invalidarea mandatelor deţinute de Ion Mitrică şi Aurica Biţi şi validarea celor care ar urma să fie preluate de Marin Gonţ şi Ioan Marica.

Ultimul dintre nou- veniţii al căror mandat ar trebui oficializat astăzi este Felix Grigore care îi succede în legislativul de la Urziceni lui Gheorghe Babagianu, numit subprefect al judeţului Ialomiţa.                      

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.