Crescătorii de bovine pot să solicite plata Naţionala Directă Complementară pentru sectorul Zootehnic

1

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Centrul Judeţean Ialomiţa, informează că până la data de 31 august, crescătorii de bovine pot solicita Plata directă pe cap de animal.
Pentru a beneficia de prima de exploataţie, solicitantul trebuie sa prezinte la Centrul judeţean APIA cu o copie de pe buletinul de identitate, codul unic de înregistrare, certificatul de înregistrare, precum şi o copie de pe actele care atesta provenienţa animalelor pentru exploataţiile înfiinţate din 2008.
Pentru anul în curs prima de exploataţie se acorda agricultorilor o singura data pe an, în funcţie de efectivul de bovine înregistrat în registrul exploataţiilor.
Pentru obţinerea sprijinului, exploataţia trebuie să fie de 3 capete, în vârstă de maxim 6 luni, iar exploataţia sa fie înregistrată în Registru la data solicitării primei. Obligatoriu solicitanţii trebuie să ştie că cererea trebuie să fie avizată de asociaţiile crescătorilor de animale legal constituite.
Formularul este pus la dispoziţia doritorilor la Centrul Judeţean din Slobozia, bulevardul chimiei nr 19. Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.