Creşte alarmant numărul accidentelor de muncă

0

Accidentele de muncă au o frecvenţă din ce în ce mai mare.
Stresul şi suprasolicitarea la serviciu sunt la baza multora dintre situaţiile în care salariaţii se rănesc la locul de muncă în urma unor intervenţii minore din activitatea curentă.
Ultimul caz înregistrat în Ialomiţa este al unui muncitor din Urziceni care, ieri, a căzut în timpul programului de pe o scară, şi-a rupt mâna şi s-a lovit la cap.
Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la spital de şeful de tură.
Alte două accidente de muncă au fost înregistrate săptămâna trecută în Ialomiţa, când un şofer de la ambulanţă şi administratorul primăriei Slobozia au fost implicaţi în timpul serviciului în două evenimente rutiere. Ambulanţierul, în vârstă de 50 de ani, se întorcea cu un pacient de la Băile Felix, iar pe raza unei localităţii a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Şoferul de pe Ambulanţă a fost descarcerat de un echipaj SMURD, şi prezintă câteva leziuni interne uşoare. Din fericire, pacientul transportat, un tănăr de 18 ani din Roşiori, a fost bine ancorat cu centurile de siguranţă pe targă şi nu a suferit alte vătămâri corporale din accident.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.