Cristian Hristescu – din nou în arest

0

FLR_1337

Procurorul inculpat Cristian Hristescu continuă să scandalizeze opinia publică! Pentru încălcarea condiţiilor stabilite de poliţistul judiciar privind deplasarea la Bucureşti fostul prim procuror al Parchetului Ialomiţa a oferit scuze de grădiniţă.
Conform publicaţiei on-line www.luju.ro, Hristescu a plecat cu o oră şi jumătate mai devreme de acasă, alături de o doamnă, au oprit la un complex comercial şi s-au cazat la un hotel din apropiere, unde au stat exact 90 de minute, pentru ca apoi să declare poliţiştilor că au fost la cumpărături, ca şi când shopping-ul şi abaterile de la traseu fac parte din condiţiile arestului la domiciliu.
Procurorul inculpat din Slobozia a avut răspunsuri puerile pentru toate încălcările obligaţiilor pe care le avea. Aşa se face că a oprit în parcarea unui super-market pentru că amica sa avea de schimbat un aparat stricat şi s-au cazat la hotel pentru că acesteia i s-a făcut rău şi a vrut să se întindă în pat. Hristescu a încălcat însă cu bună ştiinţă condiţiile arestului la domiciliu, aspecte pentru care a declarat că din moment ce nu i-au fost interzise a crezut că sunt acceptate.
Cu aceste argumente, contestaţia lui la decizia de a i se schimba arestul la domiciliu în arest preventiv a fost respinsă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.               
Cristian Hristescu a fost trimis în judecată de DNA în data de 24 februarie 2014 pentru favorizarea făptuitorului, şantaj şi trafic de influenţă, acuzaţii în urma cărora a fost suspendat din funcţia de prim procuror al Parchetului Judeţean.  
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.