Cristian Tudor Popescu versus Mihai Geantă

3

Cristian Tudor Popescu şi Mihai Geantă s-au întâlnit în weekend pe terenul bazei TENIS CON – Slobozia, în cadrul unui turneu naţional la care au participat 100 de jucători cu vârste între 35 şi 78 de ani.
Cei doi tenismeni au jucat în semifinală la categoria plus 55 de ani şi au oferit o lecţie de sportivitate, apreciată şi susţinută de publicul spectator cu aplauze la scenă deschisă.
Prezenţa la Slobozia a lui Cristian Tudor Popescu a făcut repede înconjorul oraşului şi a creat o uşoară presiune asupra combatanţilor, mai puţin prin miza jocului şi mai mult prin aşteptările publicului. Numărul unu în clasament la categoria de vârsta plus 55 de ani, Mihai Geantă a fost asistat şi încurajat de familie. Partida a fost adjudecată în două seturi de directorul casei judeţene a asigurărilor de sănătate, cu scorul de 6 la 3 si 6 la 4.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro


3 comentarii

  1. fara a-i stirbi meritele d-ului Geanta, CTP-ul e o rara avis! prezenta lui la Slobozia si felul de a fi, discret si impunator, dar mai ales fair play-ul lui, au impresionat toate doamnele din tribuna. pe domni, mai putin, preocupati cu glumele de doi lei…
    ex: succes la amandoi, dar mai ales la al nostru… si peste toate, aplaudau unii pe greselile jucatorilor, dovada doar de lipsa de cultura sportiva! dar a fost un joc frumos. felicitari!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.