Cristina Pocora a demisionat

11

Parlamentarul liberal de Ialomiţa şi-a scris demisia şi este la dispoziţia şefului de partid. Cristina Pocora a declarat că a demisionat din funcţia de deputat în Parlamentul României şi că este dispusă să meargă până la capăt în acest demers.
Deputatul din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei a precizat într-un comunicat de presă că întotdeauna a fost susţinătoarea politicilor pentru cetăţeni, iar în actualul Parlament, interesul cetăţeanului nu mai este reprezentat, motiv pentru care a ales să-şi înainteze demisia.
Gestul poate fi întors de o decizie a preşedintelui de partid, iar intenţia validată sau nu la 1 februarie, data reînceperii activităţii parlamentare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. hai va traduc io ce vrea dementul de mai sus:

    sa fie cat mai putini parlamentari, eventual ZERO. si sa instituie basescu legea martiala. si sa se interzica partidele. si mike sa va intre in case sa faca perchezitii, sa va aresteze

  2. Se poate spune că, prin decizia de a renunta la demisie, domnul antonescu şi-a oficializat legendarul chiul parlamentar. Dar se mai poate spune şi că, invidioşi pe şeful lor de partid, ceilalţi senatori şi deputaţi liberali, inclusiv doamna pocora, i-au copiat modelul. În fond, e şi asta o experienţă: să nu vii la Parlament – adică la locul de muncă -, dar să beneficiezi în continuare de majoritatea privilegiilor rezervate aleşilor naţiei.
    Până la urmă, asta-i diferenţa dintre demisie şi grevă: zecile de mii de lei care-ţi intră lunar în buzunar, direct sau indirect, de la bugetul statului fără să mişti un deget. Aceasta este şi diferenţa dintre demisia doamnei Săftoiu şi greva domnului Antonescu, a doamnei pocora, s.a.m.d. Plus o superbă, caragialescă, demagogie.

  3. pacat ca intre timp s-a razgandit…. oare de ce nu ma surprinde reintoarcerea la ciolan???
    felicitari Adrianei Saftoiu…rusine celorlalti…ne mandrim cu voi

  4. asd, de ce nu comentezi faptele si declaratiile d-nei pocora si incerci, ca putina pricepere, sa schimbi subiectul? Daca ai uitat, iti reamintesc, ,,Cristina Pocora a demisionat”. Ha, ha, ha!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.