Cristina Pocora cere demisia ministrului Ioan Botiş

14
Cristina Pocora jucand rolul poporului in filmul Romania

Deputatul liberal de Ialomiţa îl acuză pe ministrul muncii că “a minţit când a afirmat că una din priorităţile mandatului său este elaborarea Codului social, prin reformarea sistemului”.
Deputatul liberal aminteşte că ministrul Botiş a declarat, în luna octombrie, atât în Parlament cât şi în intervenţiile publice că “priorităţile sunt Legea salarizării unitare, Legea pensiilor şi  Codul de asistenţă socială, iar reforma socială trebuie dusă până la capăt“.
Parlamentarul de Ialomiţa spune că Ioan Botiş a rezolvat problemele cu o serie de acte normative care ar fi trebuit incluse în Codul social şi s-a redus la a tăia toate drepturile şi indemnizaţiile categoriilor vulnerabile.
Cristina Pocora acuză Guvernul că n-a ştiut decât să taie de la săraci şi de la persoanele vulnerabile pentru a face economie la bugetul de stat, motiv pentru care, deputatul liberal îi cere demisia ministrului Ioan Botiş, pentru că nu şi-a ţinut promisiunile faţă de categoriile defavorizate din România, care aşteptau o rezolvare a situaţiei lor, nu un program de austeritate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

14 comentarii

  1. partea interesanta e ca atunci cand sunt in opozitie, oamenii astia par relativ normali, cand ajung la putere parca da strechea in ei, uita si de unde au “baut lapte”.

  2. Totusi, nu toti din opozitie se tin de circoteci. Problema-i cu doctrinele, in RO foarte multi pnl-isti se dau de stanga, ca asa se obtine sprijinul popular. Nu mai detaliez de ce se inscriu tot felul de oameni cu bani, oameni de afaceri in psd.

  3. Pt. presa

    De acord cu tine.
    Pune fata in fata zicerile lui Tinel cu cele ale d-nei Pocora! Nu exista comparatie! Este 11-0 pentru dumneaei! De fapt e singura comparatie, fiindca ceilalti alesi… sunt anonimi total: Dan Mircea Popescu nu are nimic cu Ialomita (cred ca nici in perioada alegerilor nu l-a vazut cineva p-aici), Tudor Panturu mai este in amintirea unora care au avut de-a face cu el, medical vorbind, Marian Neacsu mai mult da cu bata in balta cand vorbeste, asa ca e bine ca o face asa de rar, iar Mihaita Gaina… cine este?

  4. Sigur ca il are, preso. Toate declaratiile ei ma fac sa zambesc. Ar fi trebuit sa ma abtin, politicienii nostri merita mai mult respect.
    Si asta tot o glume e, by the way.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.