Cristina Pocora cere măsuri, nu vorbe, pentru al doilea val de criză

0

Deputatul liberal de Ialomiţa cere Coaliţiei de Guvernare să găsească şi să comunice măsurile economice pentru atenuarea celui de-al doilea val de criză care va lovi România.
Cristina Pocora precizează într-un comunicat de presă remis redacţiei că bursele mari ale lumii trec prin convulsii importante, ce aduc pierderi de sute de milioane de dolari sau euro, iar reprezentanţii guvernelor lumii transmit mesaje privind măsurile pe care le iau pentru a-şi feri cetăţenii de efectele noii crize mondiale.
Deputatul din colegiul unu Feteşti-Ţăndărei solicită Guvernului condus de Emil Boc să prezinte un raport cu privire la situaţia economică a ţării şi o strategie de creştere economică, bazată pe investiţii reale, şi nu pe spatele bătrânilor, copiilor sau persoanelor cu handicap.
Cristina Pocora apreciază că “în aceste momente se impune prezentarea unei evaluări a riscurilor posibile pentru România pentru a evita recesiunea, şi este important ca toate partidele politice, dar şi instituţiile, să pună umărul la relansarea economică a ţării.“
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.