Cristina Pocora îl atenţionează pe Berca

3

foto: Florin Floreanu

În pragul unui alt sezon de inundaţii, parlamentarul liberal de Ialomiţa îi atrage atenţia noului ministrul de interne că autorităţile şi firmele din judeţ care au suportat în 2010 cheltuielile pentru ridicarea unui dig la Feteşti, aşteaptă decontarea lucrărilor şi în ziua de azi.
Cristina Pocora reclamă că, odată ce a trecut ameninţarea, promisunea privind decontarea serviciilor de întărire a digului Braţului Borcea s-a uitat.
În acest an, riscul de inundaţii a reapărut, pericolul fiind mult mai mare de această dată, pentru că digul slăbit în 2010 nu a fost consolidat.
Deputatul din colegiul unu Feteşti îi comunică ministrului Gabriel Berca valoarea de peste 352 de mii de lei pe care statul o are de decontat primăriilor Feteşti şi Stelnica şi îi precizează că printre obiectivele situate în zonele inundabile sunt: 156 de gospodării individuale, căi de comunicaţii, 7 km reţele de energie electrică şi de alimentare cu apă, 160 de hectare terenuri agricole şi 500 de hectare de păşuni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Acu e tarziu ce face. Trebuia sa faca asta dupa inundatii imediat. Nu se va rezolva nimic, si doamne fereste de ce va fi in zonele respective.
    Zic io …

  2. Bai tata, da’ din punct de vedere legal, nu cjIalomita, (care raspunde de starea podurilor si drumurilor judetene), raspunde si de diguri? Exista un plan de combatere a inundatiilor in Ialomita? Sunt convins ca da!…La o adica se actioneaza in sistem hei-rup, pe baza de promisiuni de decontare? Chiar asa? Hm,comunist sistem,,,,pardon, cred ca-i vorba de social-democratie originala!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.