Cristina Pocora: Prim ministrul Ponta este regele păcălelilor

0

victor-ponta-crin-antonescuParlamentarul liberal de Ialomiţa a făcut o listă de păcăleli ale Guvernului Ponta 3. Cristina Pocora apreciază că de când s-a instalat la putere noul Guvern PSD-PC-UNPR-UDMR, pentru români este 1 aprilie în fiecare zi. La păcăleala de guvern ales se adaugă cele privind coaliţia de guvernare, a războiului între palate, a taxei pentru autostrăzi şi a creşterii economice. 
Deputatul din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei apreciază că ,,1 aprilie este zilnic pentru toţi oamenii activi, cei care susţin din munca lor bugetul de stat, care au votat PNL pentru reducerea CAS şi susţinerea mediului de afaceri şi au primit din această lună un guvern socialist, … , îndreptat spre publicul asistat.“
Cristina Pocora  mai spune că politicienii aşa-zis admiratori ai profesioniştilor din administraţie sunt falşi în declaraţii, dovadă că nici Victor Ponta şi nici Traian Băsescu nu au fost de acord cu numirea lui Klaus Iohannis în Guvern, deşi Primarul Sibiului este un om serios şi apreciat, credibil pentru orice cabinet. 
Pentru toate acestea, dar mai ales pentru rezultatele din toamnă, de la prezidenţiale, când actualul Prim Ministru speră să ajungă Preşedintele României, în detrimentul candidatului liberal, parlamentarul PNL de Ialomiţa susţine că Victor Ponta va primi de la alegători, ca şi consolare, titlul de Regele Păcălelilor.                    

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.