Cristina Pocora reclamă lipsa de fair play a colegilor de alianţă

3

161582_articol

Deputatul Cristina Pocora reclamă lipsa de fair play a colegilor de alianţă.
În calitate de purtător de cuvânt al PNL, parlamentarul din colegiul 1 Feteşti a transmis un comunicat de presă prin care precizează că această criză a USL este artificială şi întreţinută de copreşedintele Victor Ponta special pentru scoaterea liberalilor de la Guvernare.
Cristina Pocora apreciază că singurul motiv pentru care Prim Ministrul refuză numirea lui Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne şi în postul de vicepremier urmăreşte ruperea USL şi trecerea PNL în opoziţie.
Mai mult, liberalii susţin că social democraţii se tem de măsurile propuse de ei şi tergiversează rezolvarea situaţiei pentru a controla în continuare lucrurile, fără a-şi asuma însă deciziile.    
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Daca ea zice, hai sa zic si eu, vine primavara, vin alegerile si au iesit si astia (parlamentari dastia care au mai multa activitate la televizor) sa isi spuna parerile. Dar sa ne spuna mai bine cate comune are ialomita si ce investitii a adus ea in 2 mandate, cate locuri de munca a creat, ca la tv an vazut ca bifeaza, sigur aparitiile tv sunt mai multe decat interperalile oe 20 de mandate de acum incolo: ))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.