Cristina Pocora vrea să facă ordine în PSD

0

_DSC6046

Parlamentarul liberal de Ialomiţa, Cristina Pocora reacţionează public la măsurile adoptate de PSD în cadrul Consiliului Naţional privind sancţionarea liderilor care au probleme cu justiţia.
Deputatul din Colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei consideră că declaraţiile evazive ale liderilor PSD referitoare la criteriile de integritate aplicate social-democraţilor trebuie să înceteze, pentru a lăsa locul unor proceduri clare şi unui mecanism predictibil.
Mai mult, Cristina Pocora solicită Partidului Social Democrat să preia de la PNL un model de bună practică şi să introducă în propriul Statut sancţiuni nu doar pentru unele infracţiuni de corupţie, omiţându-le pe cele asimilate corupţiei, ci să aibă în vedere toate infracţiunile săvârşite cu intenţie.
În opinia deputatului de Feteşti, refuzul PSD de a adopta o decizie politică tranşantă în acest sens echivalează cu o sfidare a Justiţiei şi menţine climatul politic într-o zonă a dispreţului faţă de cetăţeni, cu efecte grave şi asupra imaginii externe a României.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.