Criză de medici pediatri

0

Pediatra_mujer

Secţia de pediatrie a spitalului judeţean de urgenţe din Slobozia se confruntă cu o criză acută de medici specialişti, generată de plecare doctoriţei Magdalena Ionescu. Momentul s-a suprapus cu intrarea în concediu a unuia dintre cei 3 medici câţi au mai rămas angajaţi în secţia de pediatrie, ceea ce periclitează linia continuă de gardă.   
Managerul principalei unităţi sanitare cu paturi din judeţ, Adrian Berbece, precizează că pentru realizarea gărzilor s-a apelat la ajutorul a doi medici de familie, dar acum mai au nevoie de încă unul.
De asemenea, Adrian Berbece face apel şi la medicii care au absolvit facultatea de pediatrie, iar acum profesează în altă specialitate şi ar putea să lucreze şi la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia, măcar pentru o perioadă scurtă de timp.
Una dintre soluţiile identificate de managerul spitalului judeţean o reprezintă maica doctor Paraschiva Cornea, dar în lipsa consimţământului Preasfinţitului Episcop, aceasta nu poate realiza servicii medicale de noapte. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.