Criza economica este resimtita inclusiv la cantina sociala, dar nu de beneficiari

1

87 de copii si 77 de adulti manânca zilnic la cele doua cantine sociale ale Primariei muncipiului Slobozia.

Serviciul pentru protectia sociala are în baza de date copii, adulti si vârstnici care zilnic beneficiaza de o masa calda compusa din 2 feluri de mâncare plus desert.

Directorul Serviciului, Luminita Munteanu, spune ca desi beneficiarii directi nu resimt criza economica în mâncarea din farfurie, din lipsa banilor uneori platile catre furnizori sunt întârziate.

La cantina sociala au dreptul sa manânce o masa calda timp de 3 luni de zile si persoanele care demonstreaza cu acte ca nu au nici un venit.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. la cantina spciala din 500 mananca toate ciorile de pe caramidari din ugira si din internatul de la 13 insa sunt niste jegosi ii doare pe ei in cot ca nu mai sunt bani vin fac matul mare pana se umfla la burta ia desertul se duc acasa se inmultesc si a doua zii o iau iar de la cap cine sta prin zona liceului Mihai Eminescu probabil a auzit de “broasca” stateam intr-o zii pe geam la balcon si l-am auzit cand iesea din cantina spunandui lui fisu “Ai vazut tati cat am mancat eu asa sa mananci si tu sa te faci mare ca mine ca ne da astia in fiecare zii” cei pasa lui ca e criza mancare pe moca sa fie ieri le-a dat mere la desert si a iesit o cioara din cantina cu vre-o zece mere si altii luau cate doua trei sunt satul sa ii aud toata ziua cum vin si incep sa urle pe acolo mai ales sa vii si dupa o tura de noapte sa ii auzi cum tipa si iti strica somnu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.