Crucea Sloboziei pentru primarul Gabi Ionaşcu

9
Primarul Gabi Ionaşcu a primit ieri Crucea Sloboziei, distincţie oferită de Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, pentru activitatea deosebită în apărarea valorilor creştine.
Crucea Sloboziei se acordă mirenilor cu merite deosebite în cadrul Bisericii Ortodoxe şi este cea mai înaltă distincţie a Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.
Decernarea s-a făcut cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, care este şi hramul celei mai vechi mânăstiri din Bărăgan şi reprezintă cea de-a doua sărbătoare a municipiului reşedinţă de judeţ.
Recunoaşterea meritelor Primarului şi consilierilor locali ai municipiului Slobozia sunt urmarea eforturilor de sprijinire a comunităţii creştin-ortodoxe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Pentru merite deosebite si pentru distrugerea intregii retele de apa potabila a orasului, “Traiasca si infloreasca” mult iubitul tovaras Ionascu !!!!!!!!!!!!!

  2. daca valorile crestine sunt: nepasarea, indifrerenta, furatul, si… bineinteles, mustata ( nu m-am putut abtine, sorry ), atunci o merita pe deplin.

    cred ca de fapt biserica asteapta de ceva vreme sa-i dea o cruce, da nu a mai putut astepta…

  3. Pai nenea vicentiu e vecin cu nenea gabi. e vecini pe aceeasi strada, si ajuta biserica, sa il ierte al de sus in problema cu apa. Io fi frica pt lumea de dincolo. Isi asfalteaza traseul de acum. Nu io frica de dumnezeu sa il angajeze pe nenea Gabi pe sus, e sigur ca nu le da si lor apa buna de beut???? Zic io….

  4. tu acuzi, deci proba veritatii e la tine! Si da, multe organe sunt degeaba, si putem sa supravietuim si fara ele. DSP-ul, DSV-ul, OPC-ul, toate agentiile care se ocupa sa puna bete in roata agricultorilor, si multe altele…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.