CSM Slobozia debutează cu dreptul în noul campionat

2
Aplauze la scenă deschisă pentru handbalistele de la CSM Slobozia, care au învins la o diferenţă de patru goluri Ştiinţa Bacău, echipă retrogadată sezonul trecut din Liga naţională. Meciul a fost câştigat cu o susţinere fără precedent a publicului slobozean, şi pentru ca spectacolul să fie total, ultimul gol a fost înscris în favoarea CSM Slobozia de… portar.
Partida este prima din campionatul ligii secunde de handbal şi contează enorm la moralul jucătoarelor pentru următoarele confruntări. Meciul dintre CSM Slobozia şi Ştiinţa Bacau s-a încheiat cu rezultatul de 30 la 26, iar la câteva secunde după fluierul final al meciului, antrenorul Marian Simion a declarat că aştepta de mult o victoria în faţa Ştiinţei Bacău, echipă în faţa căreia handbalistele noastre au pierdut mereu până acum.
Următorul meci al handbalistelor legitimate la CSM Slobozia se va disputa pe 19 septembrie cu CSM Ploieşti.
O absenţă importantă şi pentru mult timp din echipă este pivotul Raluca Băcăoanu, accidentată şi operată la genunchi. Incertă este la următorul meci şi participarea Irinei Simion, care în ultimul minut al jocului a primit cartonaş roşu.
Marcatoare:
CSM Slobozia: Băeşu(7), Popescu(5), Balcan(4), Baciu(4), Ştefan(4), Simion(3), Goanţă(2), Nica(1), antrenor: Marian Simion.
Ştiinţa Bacău: Burghel(9), Chiper(6), Vântu(5), Matei(4), Câlici(2), antrenor: Ion Arsene.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.