CSM Unirea Slobozia: a treia victorie consecutivă

0

DSC_6266

Echipa de handbal CSM Unirea Slobozia reuşeşte a treia victorie consecutivă şi confirmă statutul de favorită la promovare! În etapa a 16-a a campionatului Diviziei A la handbal feminin, fetele antrenate de Liviu Paraschiv au trecut cu 27-19 de echipa Liceului Sportiv Iaşi, chiar dacă la pauză moldovencele au condus cu 12-11.
Ca şi în meciul câştigat în deplasare la Buzău, pauza a adus un plus de determinare în jocul gazdelor care nu au mai lăsat să le scape controlul unei partide în care porneau ca favorite.
Cel de-al treilea succes consecutiv păstrează Unirea la un punct distanţă de liderul clasamentului seriei A. Principala contracandidată la promovare, CSU Neptun Constanţa a câştigat categoric, cu 39 la 20 meciul disputat în deplasare la Sfântu Gheorghe.
Pentru CSM urmează o a doua partidă jucată în faţa suporterilor locali şi o bună oportunitate de a se menţine în lupta pentru promovarea în Liga Naţională. La Slobozia soseşte sâmbăta viitoare CSU Ştiinţa Bucureşti, echipă pe care fetele noastre au întrecut-o şi în meciul tur, disputat anul trecut în octombrie, şi încheiat cu 27-25.

Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.