CSM Unirea Slobozia – debut cu victorie în Liga Naţională de Handbal

0

DSC_6267

Victorie istorică pentru C.S.M. Unirea Slobozia la debutul în Liga Naţională de Handbal feminin! Handbalistele antrenate de profesorul Liviu Paraschiv şi-au adjudecat cu 23-22, la pauză 15 -12, meciul disputat ieri în Sala Sporturilor în compania echipei H.C.M Râmnicu Vâlcea. Alina Moroianu şi Ana Maria Drăguţ s-au dovedit a fi, alături de Paula Pavăl, pariurile câştigătoare ale profesorului Paraschiv în confruntarea cu legendarul Dumitru Muşi.
De altfel, Paula Pavăl a şi fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei. Una pe care jucătoarea venită în vară de la HCM Roman a disputat-o sub semnul emoţiilor pentru noile colege de echipă:
audio Paula PAVAL
Pentru Liviu Paraschiv, victoria de duminică este un pas mare din perspectiva viitoarelor confruntări cu echipele de top ale Ligii. Un singur regret are tehnicianul care a dus Unirea în primul eşalon, cele patru lovituri de la şapte metri ratate de elevele sale şi care fructificate ar fi putut schimba scorul final:
audio Liviu PARASCHIV
Victoria obţinută greu, dar pe deplin meritat, plasează echipa noastră pe locul al şaselea în clasament şi le dă speranţe suporterilor într-un parcurs meritoriu în primul sezon pe prima scenă a handbalului românesc.
Unirea joacă în etapa a doua joi seară, cu începere de la ora 20.00, în deplasare cu C.S.M. Bucureşti, echipă care a debutat tot cu victorie, 26-19, obţinută în deplasarea la Handbal Club Zalău.         

Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.