Cu Bachus la volan

0
Zilele de week-end li s-au urcat la cap unor conducători auto, depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.
Primul şofer turmentat a fost oprit pe raza localităţii Alexeni, în timp ce se deplasa la volanul unei autoutilitare. Bărbatul de 35 de ani este din localitatea Manasia şi emana halenă alcoolică.
Cel de-al doilea conducător auto care s-a urcat băut la volan este un bărbat de 37 de ani, identificat pe strada Lacului din Slobozia, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism. Şoferul a fost amendat cu 900 lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării.
Alţi doi conducători auto de 39, respectiv 63 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.
Pe numele a 3 dintre conducătorii auto au fost întocmite dosare penale şi sunt cercetaţi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80g/l alcool pur în sânge.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.