Cu cine defilează PDL-ul

3

foto: Florin Floreanu

PDL Ialomiţa a stabilit candidaţii pentru parlamentare de câteva luni, dar loc de surprize rămâne până la înregistrarea acestora la autoritatea electorală.
Principala variabilă este candidatura la Senat în colegiul 2- Urziceni, pentru care şi-a anunţat intenţia preşedintele democrat liberalilor, Marinică Cazacu. Prezent în emisiunea Agenda Publică, liderul PDL a spus că deocamdată este nehotărât:

audio Marinica Cazacu

Aspiranţii la fotoliile de deputaţi ai democrat liberalilor sunt Luminiţa Barcari, la Feteşti, Mădălin Teculescu la Slobozia, Nicolae Began pentru colegiul Căzăneşti şi Gheorghe Tinel pentru Urziceni.
La Senat, candidaţii PDL sunt Tudor Panţuru şi Marinică Cazacu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Mi se par nume ale unor oameni destul de isprava,ma gandesc la d-na Luminita Barcari…dar ,atentie ,cu acesti pdl-isti!…la Gura -ialomitei e unul care tuna si fulgera prin sat,jigneste si ameninta isi aroga drepturi …lucru care nu-i face cinste lui insusi si,mai ales ,Partidului,care sigur l-a adus acolo unde se afla acum…

  2. Parca alianta noua trebuia sa treaca prin sita si sa elimine ceva penali…Sau sa ne spuna si noua dl Tinel ce “mari “realizari are vis a vis de comunitatea de pe a carei carca si-a incasat lunar banutii…Dezamagire,”Dreapto”!!!!La vremurile astea daca asa te prezinti ne-ai taiat si ultima speranta…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.