Cu femeile inainte

0

Dorinţa cetăţenilor de a avea un primar femeie a fost decisivă în comuna ialomiţeană Sfântu Gheorghe, crede Silvan Ciupercă, liderul social democraţilor, partid din care face parte actualul primar, Livia Tudorache.

Deşi diferenţa de voturi dintre cei doi candidaţi la fotoliul de primar este de peste 80, liderul democrat liberalilor, Marinică Cazacu, susţine că partidul pe care îl reprezintă a pierdut alegerile din cauza mitei electorale.

Deşi candidatul PNL a ieşit din joc din primul tur, preşedintele partidului, Gheorghe Petre, spune că rezultatul alegerilor din comuna ialomiţeană Sfântu Gheorghe este expresia manierei în care NU se face campania electorală.

De cealaltă parte, liderul PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă este convins că numai voinţa electoratului pentru un trai mai bun a făcut ca Livia Tudorache, candidata social democraţilor să iasă învingătoare după numărătoarea voturilor.

Duminică, 30 august, în turul doi al alegerilor pentru ocuparea funcţiei de primar al localităţii Sfantu Gheorghe, Livia Tudorache a câştigat cu 732 de voturi, mai multe cu 85 faţă de contracandidatul din partea Partidului Democrat Liberal, Lucian Vlăsceanu, care a înregistrat 647 de voturi.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.