Cu maşina în vitrină, pe Cosminului

0

hhrhrhrhrhUn şofer din Ţăndărei a ajuns cu maşina într-o vitrină de pe Bulevardul Cosminului!
Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată că un autoturism a distrus geamul unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier.
La scurt timp, poliţiştii rutieri l-au identificat pe ,,eroul“ care a dat bir cu fugiţii, în persoana unui  bărbat de 33 de ani, din oraşul Ţăndărei.
Şoferul a fost testat alcoolscop cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Alte 3 autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier în zona Muzeul Agriculturii din Slobozia, iar unul dintre conducătorii auto şi o pasageră au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale!  
Impactul a avut loc în intersecţia Străzii Gării cu Matei Basarab şi la producerea accidentului au concurat mai mulţi factori, printre care neacordarea de prioritate şi viteza, în condiţii de trafic cu ploaie şi vizibilitate redusă.
Vinovatul principal este un tânăr de 20 de ani din Slobozia care se deplasa pe strada Gării, iar la intersecţia cu Matei Basarab, pentru a executa virajul la stânga, a pătruns în intersecţie fără a se asigura corespunzător şi a intrat în impact cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani Ţăndărei, care circula pe drumul cu prioritate, spre barieră. În urma impactului, acesta a pierdut controlul volanului şi ricoşat pe contra sens unde a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar spre oraş. Din carambol a rezultat rănirea celui de-al treilea conducător auto implicat în accident, un bărbat de 36 de ani din Slobozia, şi a unei pasagere din autoturismul lovit de două ori. Conducătorii auto din Slobozia au fost testaţi alcool scop, rezultatele fiind negative, iar cel din Ţăndărei a refuzat să sufle în fiolă şi să i se recolteze probe de sânge. Poliţiştii au întocmit două dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă şoferului de 20 de ani şi pentru refuz de a fi testat alcoolscop conducătorului auto de 26 de ani.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.