Cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor organizează în judeţ două spectacole-concert de colinde

0

Mai multe grupuri corale din Slobozia, Urziceni, Călăraşi şi Olteniţa vor susţine în ziua de marţi, 15 decembrie, de la ora 17, un concert de colinde tradiţionale, organizat în sala amfiteatru a Centrului Socio-Cultural “Episcopul Damaschin”,  de lângă sediul Episcopiei.

După încheierea reprezentaţiilor muzicale, 35 de elevi de la Seminarul Teologic din Slobozia vor primi din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, burse de studiu şi de merit, suportate de către parohiile din cadrul Episcopiei. Cuantumul bursei este de 100 lei pe lună, pentru fiecare bursier, timp de un an.

Un alt concert de colinde va fi organizat duminică, de la ora 15, de Protoieria Urziceni, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Toţi cei care vor să intre în spiritul Crăciunului şi să primească bucuria naşterii Domnului, sunt aşteptaţi la cele două concerte de colinde organizate de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, în Ajunul Marii Sărbători Creştine.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.