“Culeg vise…”

0
Un bătrân din Sărăţeni s-a lăsat înşelat de doi domni din Slobozia care i-au golit contul de peste 200 de milioane de lei. Excrocii l-au abordat pe bătrân în piaţa revoluţiei din centrul oraşului.
Cum au reuşit să intre în posesia banilor?
Un domn prezentabil la vreo 50 de ani a intrat în vorbă cu bătrânul pe tema crizei financiare şi a politicilor bancare abuzive.
Credul, omul a spus care-i sunt economiile, iar după despărţirea de primul interlocutor, a fost acostat de un altul, mai tânăr, care i-a oferit trei lozuri spre vănzare.
Cum ne cum, după ce primele două lozuri s-au dovedit necâştigătoare, pentru un ipotetic căştig din al treilea, bătrânul s-a învoit cu vânzătorul de 30 de ani să-i dea o sumă de bani pentru a rămâne cu maşina de la loz în plic.
Încrezător, ialomiţeanul a ridicat din cont suma de 21 de mii 500 de lei, pe care a pus-o într-o sacoşă din plastic, după ce, fără a sesiza, bărbatul necunoscut în vârstă de 50 de ani a substituit-o cu una ce conţinea ziare. Cei doi au convenit să se întâlnească o oră mai târziu pentru a plăti tânărului şi a intra în posesia lozului câştigător.
Prezentându-se la întâlnire, după ce a verificat punga în care ar fi trebuit să se afle suma de bani, bărbatul a realizat că a fost victima unei înşelăciuni şi a plecat acasă. Două zile mai târziu şi-a luat inima în dinţi şi a sesizat Poliţia cu privire la incident.
Potrivit declaraţiilor părţii vătămate, suspecţii sunt doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 30, respectiv 50 – 55 de ani, cu aspect îngrijit, unul purtând chiar un costum din stofă. Ambii suspecţi purtau în ziua săvârşirii infracţiunii ochelari de vedere şi şepci negre.
Orice relaţie referitoare la cei doi suspecţi le va fi de mare folos poliţiştilor pentru identificarea excrocilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.