Cultivatori de canabis la Griviţa

4

IMG_0037

Cultivarea canabisului a ajuns o îndeletnicire uzuală în Ialomiţa.
La Griviţa au fost descoperite săptămâna trecută câteva culturi de canabis, printre rândurile de vie ale unor localnici şi în solariile de roşii şi castraveţi.
Echipe de intervenţie de la Bucureşti au descins joi în mai multe gospodării din comuna ialomiţeană, iar în câteva locaţii au găsit plantate zeci de fire de canabis, destinate comercializării printr-o reţea, în capitală.

Unul dintre cultivatori se află internat în spitalul judeţean, operat de colecist. Tânărul recunoaşte că a plantat canabis, dar spune că seminţele le-a primit de la un văr din Bucureşti fără să cunoască efectul acestora.

Adrian Matei are 27 de ani şi a fost iniţial internat la Bucureşti unde a fost operat şi i s-au făcut analize toxicologice. Medicii au fost surprinşi că el s-a întors la Slobozia pentru continuarea intervenţiilor chirurgicale, iar doctorul Vasile Olaru e uimit de acuzaţiile care i se aduc pacientului pentru că acesta este liniştit.
Descinderile din Ialomiţa au făcut parte dintr-o amplă acţiune a Direcţiei de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în mai multe judeţe din ţară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. eu sunt din grivita si ii cunosc pastia si cam asa e!!!
    gore din chitila sar putea sa aiba dreptate!!
    mai stiu un caz bun pentru presa :faceti un interviu cu slosca ca in ultimu timp a luato razna!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.